1. black friday
  2. Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold Black Friday deal

5/5

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold nodig? Check snel of je deze Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold.

Specificaties Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

30 44 84

Omschrijving van de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold

De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold is een echte eyecatcher in jouw interieur. Deze prullenbak is voorzien van een slim detail: de kunststof binnenemmer heeft sleuven, waardoor de afvalzak niet vacuüm zuigt. Dit maakt het verwijderen van een volle zak een fluitje van een cent. Het lichte pedaal opent de prullenbak moeiteloos en het deksel sluit geruisloos, zonder harde klap. Daarnaast is de pedaalemmer voorzien van anti-slipvoetjes, waardoor hij stevig op zijn plek blijft staan, zelfs op gladde tegelvloeren. Brabantia staat bekend om haar duurzame producten en deze prullenbak is geen uitzondering. Met een levensduur die lang meegaat, biedt Brabantia maar liefst 10 jaar garantie op dit model. En als je toe bent aan een nieuwe prullenbak, hoef je je geen zorgen te maken. De Brabantia NewIcon Pedaalemmer is vrijwel volledig recyclebaar. Zo kun je met een gerust hart een nieuwe aanschaffen. Vergeet niet om de prullenbak te gebruiken met de Brabantia afvalzakken, code G. Zo ben je verzekerd van een perfecte pasvorm en optimale functionaliteit.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Je kunt hem gemakkelijk schoonmaken dankzij de uitneembare binnenemmer.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold

Om te bekijken of je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Metallic Gold wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.