1. black friday
  2. Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Mineral Powerful Blue

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Mineral Powerful Blue Black Friday deal

5/5

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Mineral Powerful Blue nodig? Check snel of je deze Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Mineral Powerful Blue voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Mineral Powerful Blue.

Specificaties Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Mineral Powerful Blue

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

207945

Omschrijving van de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Mineral Powerful Blue

De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Mineral Powerful Blue is een fantastisch product dat jouw afvalbeheer gemakkelijker maakt. De kunststof binnenemmer is voorzien van slimme sleuven, zodat de afvalzak niet vastzuigt. Met deze handige functie kun je moeiteloos een volle zak uit de emmer verwijderen. Het lichte pedaal zorgt ervoor dat je de prullenbak moeiteloos kunt openen, terwijl het deksel geruisloos sluit, zonder enig onaangenaam geluid. Om ervoor te zorgen dat de pedaalemmer stevig op zijn plaats blijft staan, zijn er anti-slipvoetjes aan de onderkant bevestigd. Dit voorkomt dat de prullenbak wegglijdt op gladde tegelvloeren. Daarnaast staat Brabantia bekend om zijn duurzame producten, en deze prullenbak is geen uitzondering. Je ontvangt maar liefst 10 jaar garantie op dit model, wat getuigt van de hoge kwaliteit en lange levensduur. En als je uiteindelijk toe bent aan een nieuwe prullenbak, hoef je je geen zorgen te maken, want deze is vrijwel volledig recyclebaar. Om het plaatje compleet te maken, kun je deze prullenbak gebruiken met de speciaal ontworpen Brabantia afvalzakken code G.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Mineral Powerful Blue

Om te bekijken of je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Mineral Powerful Blue tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Mineral Powerful Blue wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.