1. Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Passion Red

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Passion Red Black Friday deal

5/5

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Passion Red nodig? Check snel of je deze Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Passion Red voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Passion Red.

Specificaties Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Passion Red

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

11 18 08

Omschrijving van de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Passion Red

De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 liter Passion Red is een absolute eyecatcher voor in jouw huis. Deze pedaalemmer is voorzien van een slimme kunststof binnenemmer met sleuven, waardoor de afvalzak niet vacuüm zuigt. Dit betekent dat je moeiteloos een volle afvalzak uit de emmer kunt trekken. Het lichte pedaal maakt het openen van de pedaalemmer een fluitje van een cent, terwijl het deksel geruisloos sluit om harde klapgeluiden te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat de pedaalemmer stevig op zijn plek blijft staan, zijn er anti-slipvoetjes aan de onderkant bevestigd. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat de pedaalemmer wegglijdt op gladde tegelvloeren. En het beste van alles? Brabantia prullenbakken staan bekend om hun duurzaamheid en deze NewIcon Pedaalemmer is daar geen uitzondering op. Met maar liefst 10 jaar garantie ben je verzekerd van een langdurige en betrouwbare prullenbak. En als je uiteindelijk uitgekeken bent op je pedaalemmer, kun je hem vrijwel volledig recyclen. Dus waar wacht je nog op? Koop nu zonder schuldgevoel een nieuwe pedaalemmer die perfect past bij jouw interieur!

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden met 2 tot 3 personen. De deksel sluit zonder geluid, dus je hoort geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem eenvoudig schoonmaken.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is kwetsbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Passion Red

Om te bekijken of je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Passion Red tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Passion Red wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals