Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green Black Friday deal

5/5

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green nodig? Check snel of je deze Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green.

Specificaties Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

30 40 88

Omschrijving van de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green

De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green is een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Deze prullenbak is voorzien van een slim detail: de kunststof binnenemmer heeft sleuven waardoor de afvalzak niet vacuüm zuigt. Hierdoor trek je een volle zak eenvoudig uit de emmer zonder gedoe. Het openen van de prullenbak is een fluitje van een cent dankzij het lichte pedaal, en het deksel sluit geruisloos, zodat je niet verrast wordt door een harde klap. Om ervoor te zorgen dat de pedaalemmer stevig op zijn plek blijft staan, zijn er anti-slipvoetjes aan de onderkant aangebracht. Hierdoor glijdt de prullenbak niet weg op gladde tegelvloeren. Daarnaast staat Brabantia bekend om de duurzaamheid van hun producten, en daarom krijg je maar liefst 10 jaar garantie op dit model. En als je uitgekeken bent op je prullenbak, hoef je je geen zorgen te maken. Hij is vrijwel volledig recyclebaar, dus je kunt met een gerust hart een nieuwe kopen. Vergeet niet om de Brabantia afvalzakken code G te gebruiken voor deze prullenbak.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer is het gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green

Om te bekijken of je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Pine Green wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals