1. black friday
  2. Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Platinum

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Platinum Black Friday deal

5/5

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Platinum nodig? Check snel of je deze Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Platinum voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Platinum.

Specificaties Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Platinum

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

11 44 41

Omschrijving van de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Platinum

De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Platinum is een must-have voor elke stijlvolle en praktische keuken. Deze pedaalemmer is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Met zijn elegante platinum kleur voegt hij een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Wat deze pedaalemmer echt bijzonder maakt, is de slim ontworpen kunststof binnenemmer. Deze emmer is voorzien van handige sleuven, waardoor de afvalzak niet vastzuigt. Het verwijderen van een volle zak is daardoor een fluitje van een cent. Het openen van de pedaalemmer is net zo gemakkelijk dankzij het lichte pedaal, terwijl het deksel geruisloos sluit om ongewenste geluiden te vermijden. Maar dat is nog niet alles! Deze pedaalemmer is ook voorzien van anti-slipvoetjes, waardoor hij stevig op zijn plaats blijft staan, zelfs op gladde tegelvloeren. Daarnaast is deze prullenbak duurzaam en milieuvriendelijk. Hij is vrijwel helemaal recyclebaar en wordt geleverd met een garantie van maar liefst 10 jaar. En om het plaatje compleet te maken, kun je deze prullenbak gebruiken met de Brabantia afvalzakken code G. Kortom, de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Platinum combineert stijl, functionaliteit en duurzaamheid op een unieke manier. Voeg deze eyecatcher toe aan je keuken en geniet van het gemak en de schoonheid die hij.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Platinum

Om te bekijken of je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Platinum tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Platinum wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.