1. Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige Black Friday deal

5/5

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige nodig? Check snel of je deze Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige.

Specificaties Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

149962

Omschrijving van de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige

De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige is een perfecte toevoeging aan je interieur. Met zijn zachte beige kleur voegt hij een vleugje stijl toe aan elke kamer. Maar deze prullenbak heeft niet alleen een mooi uiterlijk, hij is ook nog eens uiterst functioneel. De kunststof binnenemmer van deze pedaalemmer is voorzien van handige sleuven. Dit zorgt ervoor dat de afvalzak niet vacuüm zuigt, waardoor je de volle zak moeiteloos uit de emmer kunt trekken. Het openen van de prullenbak is een fluitje van een cent dankzij het lichte pedaal. En het deksel sluit geruisloos, waardoor je niet wordt opgeschrikt door harde geluiden. Maar dat is nog niet alles. Onderaan de prullenbak vind je anti-slipvoetjes, waardoor de pedaalemmer stevig op zijn plaats blijft staan, zelfs op gladde tegelvloeren. En als kers op de taart biedt Brabantia maar liefst 10 jaar garantie op dit model. Je kunt dus vertrouwen op de duurzaamheid en kwaliteit van deze prullenbak. En als je ooit toe bent aan iets nieuws, hoef je je geen zorgen te maken. Deze prullenbak is vrijwel helemaal recyclebaar, waardoor je zonder schuldgevoel een nieuwe kunt kopen. Vergeet niet om de Brabantia afvalzakken code G te gebruiken voor optimaal gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, waardoor je geen harde klap hoort. Dankzij de uitneembare binnenemmer is het gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten
  • Een blikken prullenbak is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige

Om te bekijken of je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter Soft Beige wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals