1. black friday
  2. Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White Black Friday deal

5/5

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White nodig? Check snel of je deze Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White.

Specificaties Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

11 17 85

Omschrijving van de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White

De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White is een praktische en stijlvolle toevoeging aan je interieur. Deze pedaalemmer heeft een kunststof binnenemmer met slimme sleuven, waardoor de afvalzak niet vacuüm zuigt. Het verwijderen van een volle zak is dus een fluitje van een cent. Daarnaast is het openen van de prullenbak een eitje dankzij het lichte pedaal, terwijl het deksel geruisloos sluit zodat je niet wordt verrast door een harde klap. Om ervoor te zorgen dat de pedaalemmer stevig op zijn plek blijft staan, is hij voorzien van anti-slipvoetjes aan de onderkant. Zelfs op gladde tegelvloeren zal deze prullenbak niet wegglijden. Brabantia staat bekend om zijn duurzame producten en daarom ontvang je maar liefst 10 jaar garantie op dit model. En als je uiteindelijk uitgekeken bent op je prullenbak, hoef je je geen zorgen te maken. Hij is bijna volledig recyclebaar, dus je kunt met een gerust hart een nieuwe kopen zonder je schuldig te voelen over het milieu. Met de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White haal je niet alleen een functionele afvaloplossing in huis, maar ook een esthetisch aantrekkelijk item. De strakke witte kleur past in elke ruimte en voegt een vleugje elegantie toe. Kortom, deze pedaalemmer is een duurzaam, gebruiksvriendelijk en stijlvol product dat je niet wilt.

Pluspunten
  • De prullenbak heeft een capaciteit van 30 liter, wat geschikt is voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit zonder geluid, dus je hoort geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is gevoeliger voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White

Om te bekijken of je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 30 Liter White wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.