1. black friday
  2. Brabantia Opvouwbare Wasmand 40 liter - Grey

Brabantia Opvouwbare Wasmand 40 liter - Grey Black Friday deal

5/5

Brabantia Opvouwbare Wasmand 40 liter - Grey nodig? Check snel of je deze Brabantia Opvouwbare Wasmand 40 liter - Grey voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Opvouwbare Wasmand 40 liter - Grey.

Specificaties Brabantia Opvouwbare Wasmand 40 liter - Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

11 81 80

Omschrijving van de Brabantia Opvouwbare Wasmand 40 liter - Grey

Na een vermoeiende wasdag wil je niet nog meer tijd besteden aan het opbergen van je wasmand. Gelukkig is de Brabantia Opvouwbare Wasmand 40 liter (Grey) hier de perfecte oplossing voor. Deze wasmand vouw je eenvoudig op, waardoor hij bijna geen ruimte inneemt. Zo kun je hem gemakkelijk opbergen in een hoekje van de kast of onder het bed. Deze handige wasmand is voorzien van 2 houten handvatten, zodat je hem moeiteloos kunt dragen van de wasruimte naar de droogtoren. Het grijze design geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan je interieur. Met een ruime inhoud van 40 liter is er voldoende ruimte om een hele lading schone was in één keer te verplaatsen. Zo bespaar je tijd en energie. De Brabantia Opvouwbare Wasmand 40 liter (Grey) is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat daardoor lang mee. Bovendien is hij eenvoudig schoon te maken, zodat je altijd een frisse wasmand hebt. Kortom, deze opvouwbare wasmand is de ideale toevoeging aan jouw huishouden.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Opvouwbare Wasmand 40 liter - Grey

Om te bekijken of je de Brabantia Opvouwbare Wasmand 40 liter - Grey tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Opvouwbare Wasmand 40 liter - Grey wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.