1. black friday
  2. Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves

Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves Black Friday deal

5/5

Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves nodig? Check snel of je deze Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves.

Specificaties Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

118869

Omschrijving van de Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves

De Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves is niet zomaar een normale strijkplankhoes. Met zijn levendige tropische bladerenprint voegt deze hoes een vleugje kleur en stijl toe aan je strijkruimte. Het is de perfecte manier om je dagelijkse strijkbeurten een beetje op te fleuren. Maar deze hoes is niet alleen mooi, hij is ook functioneel. Dankzij het elastische materiaal aan de onderkant past hij gemakkelijk op elke strijkplank met een afmeting van 124 bij 45 centimeter. Het dikke schuim van 4 millimeter zorgt ervoor dat je moeiteloos over knopen en ritsen kunt strijken. Het schuim zakt diep weg, waardoor de knopen gelijkmatig worden bedekt en je kledingstuk mooi vlak ligt. En als je je afvraagt hoe je de hoes schoon kunt houden, maak je geen zorgen. Met een eenvoudig handwasje kun je de hoes snel en gemakkelijk weer schoon krijgen. Dus geen gedoe meer met vlekken en vuil op je strijkplankhoes. Met de Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves kun je met plezier en gemak al je strijkwerk doen.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves

Om te bekijken of je de Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Overtrek B 124 x 38 cm Tropical Leaves wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.