1. Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic

Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic Black Friday deal

5/5

Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic nodig? Check snel of je deze Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic.

Specificaties Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

31 73 09

Omschrijving van de Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic

Is jouw huidige strijkplankhoes versleten? Vervang hem dan met de Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic toplaag. Deze unieke strijkplankhoes is gemaakt van hoogwaardig gemetalliseerd katoen dat een schitterende metallic glans geeft. Naast het esthetische aspect heeft deze toplaag ook een functioneel voordeel: het reflecteert de warmte van je strijkijzer, waardoor je strijkgoed sneller glad wordt. De Brabantia Overtrek E heeft een schuimlaag van maar liefst 2 millimeter dik. Dit is aanzienlijk dikker dan de meeste andere strijkplankhoezen op de markt. Het voordeel van deze extra dikte is dat knopen en ritsen dieper wegzakken in het schuim, waardoor je er gemakkelijker overheen kunt strijken zonder dat je ze voelt. Dit zorgt voor een soepelere en efficiëntere strijkervaring. De afmetingen van deze strijkplankhoes zijn 135 x 49 cm, wat perfect past bij de Brabantia strijkplanken met dezelfde afmetingen. De metallic afwerking geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan je strijkplank. Verwen jezelf met deze duurzame en functionele Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic toplaag en maak het strijken een plezierige en snelle klus.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic

Om te bekijken of je de Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Overtrek E 135 x 49 cm Metallic wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals