Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter Black Friday deal

5/5

Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter nodig? Check snel of je deze Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter.

Specificaties Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

277740

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter

Met de Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter prullenbakken wordt afval scheiden een eitje! Deze prullenbakken zijn speciaal ontworpen om plastic en restafval van elkaar te scheiden. Het unieke ontwerp maakt het mogelijk om de 2 vierkante prullenbakken eenvoudig op elkaar te stapelen, waardoor je kostbare ruimte in je keuken bespaart. Met een inhoud van 20 liter per bak, zijn deze prullenbakken ideaal voor een huishouden van 2 tot 3 personen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de bakken te snel vol raken. En wanneer ze toch vol zijn, kun je ze moeiteloos verplaatsen naar de afvalcontainers dankzij de handige grote handgrepen. Om het gebruik nog gemakkelijker te maken, raden we aan om de Brabantia Perfect Fit vuilniszakken met code J te gebruiken. Deze vuilniszakken passen perfect in de prullenbakken en zorgen ervoor dat het afval netjes en hygiënisch blijft. Met de Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter prullenbakken wordt afval scheiden niet alleen efficiënt, maar ook stijlvol!

Pluspunten
  • Met de twee afvalbakken scheid je plastic en ander afval gemakkelijk. Dankzij de vierkante vorm kun je de afvalbak eenvoudig in een hoek of tegen de muur plaatsen. Door de handige handgrepen kun je de afvalbakken makkelijk verplaatsen.

Minpunten
  • Bij het openen kom je in contact met de deksel, waardoor je snel vingerafdrukken op de deksel ziet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter

Om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Sort & Go 20 + 20 Liter wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals