1. black friday
  2. Brabantia Sort & Go 20 Liter Dark Grey

Brabantia Sort & Go 20 Liter Dark Grey Black Friday deal

5/5

Brabantia Sort & Go 20 Liter Dark Grey nodig? Check snel of je deze Brabantia Sort & Go 20 Liter Dark Grey voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Sort & Go 20 Liter Dark Grey.

Specificaties Brabantia Sort & Go 20 Liter Dark Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

277726

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 20 Liter Dark Grey

De Brabantia Sort & Go 20 Liter Dark Grey afvalemmer is een handige oplossing om je afval te sorteren en op te bergen. Deze afvalemmer kan gemakkelijk gestapeld worden met andere Sort & Go-afvalemmers van dezelfde grootte, waardoor je meer ruimte bespaart. De rechthoekige vorm maakt het mogelijk om de afvalemmer in een hoek of tegen de muur te plaatsen, waardoor hij perfect is voor kleine ruimtes. Met een inhoud van 20 liter is deze afvalemmer ideaal voor je thuiswerkplek of een huishouden van 2 tot 3 personen. Je kunt hem gebruiken voor het verzamelen van verschillende soorten afval, zoals papier, plastic of glas. Het grote handvat maakt het gemakkelijk om de prullenbak te verplaatsen en het legen ervan is ook heel eenvoudig. Om de Sort & Go afvalemmer te gebruiken, kun je de Brabantia code J vuilniszakken gebruiken. Deze vuilniszakken passen perfect in de afvalemmer en zorgen ervoor dat het afval netjes opgeborgen blijft. Met de Brabantia Sort & Go 20 Liter Dark Grey afvalemmer hoef je je geen zorgen te maken over rommelig afval, maar kun je op een stijlvolle en georganiseerde manier je afval sorteren.

Pluspunten
  • Je kunt de prullenbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur plaatsen vanwege zijn rechthoekige vorm. Deze prullenbak heeft een capaciteit van 20 liter en is daarom zeer geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen of voor thuiswerkers. Als je meerdere Brabantia Sort & Go-prullenbakken hebt, kun je ze eenvoudig stapelen.

Minpunten
  • Als je de prullenbak opent met je hand, zie je snel vingerafdrukken op de deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Sort & Go 20 Liter Dark Grey

Om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 20 Liter Dark Grey tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Sort & Go 20 Liter Dark Grey wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.