1. Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green

Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green Black Friday deal

5/5

Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green nodig? Check snel of je deze Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green.

Specificaties Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

277764

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green

De Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green afvalemmer is een praktische en stijlvolle oplossing voor het scheiden van afval. Deze afvalemmer is ontworpen om gemakkelijk op elkaar gestapeld te worden met andere Sort & Go-afvalemmers van hetzelfde formaat. Hierdoor kun je meerdere afvalemmers op een compacte manier naast elkaar plaatsen. De rechthoekige vorm van de afvalemmer maakt het mogelijk om hem in een hoek of tegen de muur te plaatsen, waardoor hij minimaal ruimte inneemt. Met een inhoud van 20 liter is deze afvalemmer perfect voor gebruik op je thuiswerkplek of in een huishouden van 2 tot 3 personen. De Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green afvalemmer is voorzien van een groot handvat, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Daarnaast is het legen van de prullenbak ook heel eenvoudig. Voor deze afvalemmer kun je de Brabantia code J vuilniszakken gebruiken, waardoor je verzekerd bent van een perfecte pasvorm. Met zijn levendige jade groene kleur voegt deze afvalemmer ook nog eens een vleugje stijl toe aan je interieur. Kortom, de Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green afvalemmer is een praktische, ruimtebesparende en stijlvolle keuze voor het scheiden van afval in huis.

Pluspunten
  • Door de rechthoekige vorm kun je de prullenbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur plaatsen. Deze prullenbak heeft een inhoud van 20 liter en is daarom zeer geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen of voor gebruik op een thuiswerkplek. Als je meerdere Brabantia Sort & Go-prullenbakken hebt, kun je ze eenvoudig opstapelen.

Minpunten
  • Als je de prullenbak met je hand opent, zie je snel vingerafdrukken op de deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green

Om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Sort & Go 20 Liter Jade Green wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals