1. black friday
  2. Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey

Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey Black Friday deal

5/5

Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey nodig? Check snel of je deze Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey.

Specificaties Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

109720

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey

Met de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey kun je gemakkelijk groente- en fruitresten scheiden van plastic of ander afval. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het neemt ook weinig ruimte in beslag op je aanrecht. De prullenbak heeft een inhoud van maar liefst 40 liter, wat genoeg is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Bovendien blijft de deksel openstaan wanneer je hem optilt, zodat je je handen vrij hebt om afval weg te gooien. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur plaatsen, waardoor je ruimte bespaart in je keuken. En als je de afvalbak wilt legen, kun je hem eenvoudig verplaatsen dankzij de grote handgreep. De donkergrijze kleur geeft de prullenbak een stijlvolle uitstraling die past bij elke keukeninrichting. Met de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey wordt afval scheiden een eenvoudige en praktische taak. Je kunt er zeker van zijn dat je milieubewust bezig bent en tegelijkertijd geniet van een opgeruimde keuken.

Pluspunten
  • Met de kleine afvalbak kun je ook groente-, fruit- en tuinafval scheiden. Deze prullenbak heeft een capaciteit van 40 liter en is daarom geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Dankzij zijn rechthoekige vorm kun je de prullenbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Bij het openen raak je de deksel aan, waardoor je snel vingerafdrukken op de deksel ziet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey

Om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Dark Grey wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.