1. Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Fir Green

Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Fir Green Black Friday deal

5/5

Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Fir Green nodig? Check snel of je deze Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Fir Green voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Fir Green.

Specificaties Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Fir Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

12 98 41

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Fir Green

Met de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Fir Green kun je gemakkelijk je groente- en fruitresten scheiden van je plastic of restafval. Dit zorgt niet alleen voor een milieubewuste aanpak, maar neemt ook weinig ruimte in beslag op je aanrecht. De grote prullenbak heeft een inhoud van 40 liter, wat genoeg is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Daarnaast blijft de deksel openstaan wanneer je hem optilt, waardoor je jouw handen vrij hebt om het afval weg te gooien. De rechthoekige vorm van de prullenbak maakt het mogelijk om hem in een hoek of tegen de muur te plaatsen, waardoor je ruimte bespaart in je keuken. En als je de afvalbak wilt legen, kun je hem eenvoudig verplaatsen dankzij de grote handgreep. De Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Fir Green is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol met zijn mooie groene kleur. Het is een ideale toevoeging aan elke keuken, waardoor afval scheiden een moeiteloze taak wordt.

Pluspunten
  • Met de kleine afvalbak kun je ook groente-, fruit- en tuinafval scheiden. Deze prullenbak heeft een capaciteit van 40 liter en is daarom geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak eenvoudig in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Bij het openen raak je de deksel aan, waardoor je snel vingerafdrukken op de deksel ziet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Fir Green

Om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Fir Green tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Sort & Go 40 + 6 Liter Fir Green wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals