1. black friday
  2. Brabantia Sort & Go 40 Liter Dark Grey

Brabantia Sort & Go 40 Liter Dark Grey Black Friday deal

5/5

Brabantia Sort & Go 40 Liter Dark Grey nodig? Check snel of je deze Brabantia Sort & Go 40 Liter Dark Grey voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Sort & Go 40 Liter Dark Grey.

Specificaties Brabantia Sort & Go 40 Liter Dark Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

251047

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 40 Liter Dark Grey

De Brabantia Sort & Go 40 Liter Dark Grey is de perfecte oplossing voor het efficiënt weggooien van restafval, papier en plastic. Met zijn rechthoekige vorm kan deze prullenbak eenvoudig tegen een muur worden geplaatst, waardoor hij weinig ruimte inneemt en perfect geschikt is voor gebruik in de keuken. Met een ruime inhoud van 40 liter is deze prullenbak ideaal voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De Brabantia Sort & Go 40 Liter Dark Grey is niet alleen functioneel, maar ook zeer handig in gebruik. Dankzij het grote handvat kan de prullenbak moeiteloos worden verplaatst en het legen ervan is een fluitje van een cent. Daarnaast heeft deze prullenbak een stijlvol ontwerp met een moderne donkergrijze kleur, waardoor hij perfect past bij elke interieurstijl. Of je nu restafval, papier of plastic wilt weggooien, met de Brabantia Sort & Go 40 Liter Dark Grey hoef je je geen zorgen te maken over rommelige afvalstromen. Met deze prullenbak heb je alles netjes georganiseerd en binnen handbereik. Kies voor functionaliteit en stijl met de Brabantia Sort & Go 40 Liter Dark Grey!

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 40 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen. Je opent de deksel door hem met je hand op te tillen.

Minpunten
  • De wandmontage kan apart worden aangeschaft en is alleen te gebruiken als het maximale draaggewicht van 15 kilogram niet wordt overschreden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Sort & Go 40 Liter Dark Grey

Om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 40 Liter Dark Grey tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Sort & Go 40 Liter Dark Grey wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.