1. black friday
  2. Brabantia Sort & Go 40 Liter Jade Green

Brabantia Sort & Go 40 Liter Jade Green Black Friday deal

5/5

Brabantia Sort & Go 40 Liter Jade Green nodig? Check snel of je deze Brabantia Sort & Go 40 Liter Jade Green voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Sort & Go 40 Liter Jade Green.

Specificaties Brabantia Sort & Go 40 Liter Jade Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

212826

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 40 Liter Jade Green

De Brabantia Sort & Go 40 liter Jade Groen is een must-have voor het efficiënt weggooien van restafval, papier en plastic. Met zijn stijlvolle, rechthoekige vorm kun je deze prullenbak probleemloos tegen een muur plaatsen, waardoor hij weinig ruimte inneemt. Dit maakt hem perfect geschikt voor gebruik in de keuken. Met een royale inhoud van 40 liter is deze prullenbak groot genoeg voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Naast zijn praktische formaat is de Brabantia Sort & Go 40 liter Jade Groen ook zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij het grote handvat kun je de prullenbak eenvoudig verplaatsen en het legen ervan is moeiteloos. Het strakke ontwerp van deze prullenbak past perfect bij elke moderne keukeninrichting. Bovendien is de jade groene kleur een frisse toevoeging aan je interieur. Met de Brabantia Sort & Go 40 liter Jade Groen wordt afval weggooien een stijlvolle en moeiteloze taak.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 40 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen. Om de deksel te openen, til je hem op met je hand.

Minpunten
  • De wandmontage kan apart worden aangeschaft en mag alleen gebruikt worden als het maximale draaggewicht van 15 kilogram niet wordt overschreden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Sort & Go 40 Liter Jade Green

Om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 40 Liter Jade Green tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Sort & Go 40 Liter Jade Green wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.