Brabantia Sort & Go 40 Liter Light Grey Black Friday deal

5/5

Brabantia Sort & Go 40 Liter Light Grey nodig? Check snel of je deze Brabantia Sort & Go 40 Liter Light Grey voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Sort & Go 40 Liter Light Grey.

Specificaties Brabantia Sort & Go 40 Liter Light Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

214424

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 40 Liter Light Grey

De Brabantia Sort & Go 40 liter Lichtgrijs is de perfecte oplossing voor het weggooien van al je restafval, papier en plastic. Met zijn rechthoekige vorm kan deze prullenbak gemakkelijk tegen een muur worden geplaatst, waardoor hij weinig ruimte inneemt en perfect is voor in de keuken. Met een inhoud van 40 liter is deze prullenbak ruim genoeg voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Wat deze prullenbak echt handig maakt, is het grote handvat waarmee je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Het legen van de prullenbak is ook geen enkele moeite dankzij het slimme ontwerp. Daarnaast heeft de prullenbak een stijlvolle lichtgrijze kleur die perfect past bij elk interieur. Met de Brabantia Sort & Go 40 liter Lichtgrijs haal je niet alleen een praktische en functionele prullenbak in huis, maar ook een stijlvol en duurzaam product. Deze prullenbak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en geniet van een opgeruimde en georganiseerde keuken!

Pluspunten
  • De prullenbak is geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen, vanwege een inhoud van 40 liter. Door zijn rechthoekige vorm kan de prullenbak in een hoek of tegen de muur worden geplaatst. Om de deksel te openen, til je hem op met je hand.

Minpunten
  • De wandmontage kan afzonderlijk worden aangeschaft en is alleen geschikt voor gebruik als het maximale draaggewicht van 15 kilogram niet wordt overschreden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Sort & Go 40 Liter Light Grey

Om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 40 Liter Light Grey tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Sort & Go 40 Liter Light Grey wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals