1. Brabantia Sort & Go 6 Liter Light Grey

Brabantia Sort & Go 6 Liter Light Grey Black Friday deal

5/5

Brabantia Sort & Go 6 Liter Light Grey nodig? Check snel of je deze Brabantia Sort & Go 6 Liter Light Grey voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Sort & Go 6 Liter Light Grey.

Specificaties Brabantia Sort & Go 6 Liter Light Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

213267

Omschrijving van de Brabantia Sort & Go 6 Liter Light Grey

Met de Brabantia Sort & Go 6 Liter Light Grey wordt afval scheiden een eitje. Deze handige prullenbak met een blijvend open deksel kan aan de muur worden bevestigd, ingebouwd worden in je keukenkastje of gewoon los op je aanrecht worden gezet. Plaats er een passende vuilniszak in en hij is klaar voor gebruik. Gebruik hem bijvoorbeeld om GFT-afval te scheiden of om restafval in te doen. Dankzij het compacte ontwerp neemt hij weinig ruimte in beslag en de trendy kleuren zorgen ervoor dat de prullenbak in elk huishouden goed past. Voor deze prullenbak kun je de Brabantia afvalzakken code S gebruiken. Met de Brabantia Sort & Go 6 Liter Light Grey wordt afval scheiden een fluitje van een cent. Deze handige prullenbak met een blijvend open deksel kan op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt hem aan de muur bevestigen, inbouwen in je keukenkastje of gewoon los op je aanrecht zetten. Dankzij de bijpassende vuilniszak is hij direct klaar voor gebruik. Je kunt deze prullenbak gebruiken om bijvoorbeeld GFT-afval te scheiden of om restafval in te doen. Het compacte design zorgt ervoor dat hij weinig ruimte inneemt en de trendy kleuren maken dat hij in elk huishouden goed staat. Vergeet niet om de Brabantia afvalzakken code S te gebruiken voor deze prullenbak.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 6 liter is hij geschikt om op het aanrecht te zetten. Dankzij het handvat kun je de prullenbak gemakkelijk naar het aanrecht of de tafel verplaatsen.

Minpunten
  • Een plastic afvalbak verandert van kleur sneller dan een metalen afvalbak.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Sort & Go 6 Liter Light Grey

Om te bekijken of je de Brabantia Sort & Go 6 Liter Light Grey tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Sort & Go 6 Liter Light Grey wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals