Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle Black Friday deal

5/5

Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle nodig? Check snel of je deze Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle.

Specificaties Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

219665

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle

Met de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle wordt strijken een fluitje van een cent. Deze strijkplank is niet alleen stabiel en verstelbaar, maar heeft ook een aantal handige extra functies. Dankzij het verstelbare frame kun je de hoogte van de strijkplank eenvoudig aanpassen, zodat je geen last krijgt van je rug tijdens het strijken. Met een standaardafmeting van 124 x 38 centimeter biedt deze strijkplank voldoende ruimte voor al je kledingstukken. Wat deze strijkplank echt bijzonder maakt, is de houder voor je strijkijzer. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat het strijkijzer per ongeluk van de strijkplank valt. Daarnaast is deze strijkplank voorzien van een handig kinderslot, zodat je kleine kinderen veilig uit de buurt van de strijkplank blijven. En als je klaar bent met strijken, kun je de strijkplank eenvoudig dichtklappen en verplaatsen dankzij de transportvergrendeling. Hierdoor blijft de strijkplank stevig gesloten, zelfs als je hem bijvoorbeeld de trap af draagt. Maar dat is nog niet alles! De Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle is ook voorzien van een schuimlaag en strijkplankhoes. Dit zorgt ervoor dat kreukels verleden tijd zijn en dat je kleding er altijd perfect gestreken uitziet. Dus waar wacht je nog op? Met deze strijkpl.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle

Om te bekijken of je de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals