1. black friday
  2. Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves

Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves Black Friday deal

5/5

Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves nodig? Check snel of je deze Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves.

Specificaties Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

118364

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves

Met de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves wordt het strijken van je wasgoed een fluitje van een cent. Deze strijkplank is voorzien van een sterke houder waar je zowel een stoomgenerator als een gewoon stoomstrijkijzer op kunt plaatsen. Bovendien is de strijkplank verstelbaar in hoogte, variërend van 69 centimeter tot 96 centimeter, om rugklachten tijdens het strijken te voorkomen. Deze strijkplank is ook zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Dankzij het veilige kinderslot hoef je je geen zorgen te maken dat de strijkplank plotseling inklapt. Daarnaast beschikt deze strijkplank over een handige transportvergrendeling, waardoor hij stevig op zijn plek blijft staan tijdens het verplaatsen. De schuimlaag en de strakke strijkplankhoes zorgen ervoor dat je kleding zonder kreukels uit de strijkbeurt komt. Met de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves wordt strijken een eenvoudige en efficiënte klus.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves

Om te bekijken of je de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Tropical Leaves wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.