1. Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black

Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black Black Friday deal

5/5

Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black nodig? Check snel of je deze Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black.

Specificaties Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

134746

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black

De Brabantia Strijkplank C, 124x45 cm Denim Black, is een echt pareltje voor al je strijkbehoeften. Met zijn solide stoomunithouder is deze strijkplank perfect geschikt voor stoomgeneratoren. Bovendien kun je de hoogte van de strijkplank gemakkelijk aanpassen, dankzij de 7 verschillende hoogte-instellingen. Zo kun je altijd comfortabel strijken, ongeacht je lengte. Met een indrukwekkende breedte van 38 centimeter biedt deze strijkplank een royaal strijkoppervlak. Hierdoor hoef je je kledingstukken minder vaak te verplaatsen en kun je sneller en efficiënter strijken. Dankzij de handige stoomgeneratorhouder aan de zijkant van de strijkplank, heb je altijd voldoende ruimte om je stoomgenerator veilig en binnen handbereik te plaatsen. Maar dat is nog niet alles! Deze Brabantia strijkplank is ook ontworpen met jouw gemak in gedachten. Na het strijken kun je de strijkplank eenvoudig opbergen dankzij het easy-lock systeem. Hierdoor vouwt de strijkplank niet onverwachts uit en blijft hij netjes en compact opgeborgen. Met zijn stijlvolle Denim Black design is deze strijkplank niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in jouw huis. Haal de Brabantia Strijkplank C vandaag nog in huis en ervaar het gemak en de kwaliteit die dit product te bieden heeft.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black

Om te bekijken of je de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Denim Black wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals