1. Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves

Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves Black Friday deal

5/5

Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves nodig? Check snel of je deze Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves.

Specificaties Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

118487

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves

Als je een strijkplank lelijk vindt staan in de huiskamer of kast, dan is de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves iets voor jou. Het frame in mintgroen, gecombineerd met de groene bladeren op de strijkplank, geeft een tropisch tintje aan deze functionele huishoudtool. De strijkplank is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik. Met de verstelbare hoogte kun je de strijkplank gemakkelijk op de juiste hoogte zetten. Met 7 verschillende hoogte-instellingen is er altijd een comfortabele positie voor jou. Met een breedte van 45 centimeter biedt de strijkplank een groot oppervlak om te strijken, waardoor het niet vaak nodig is om het kledingstuk te verplaatsen. Daarnaast is er aan de zijkant van de strijkplank ruimte om jouw stoomgenerator te plaatsen, zodat je alles bij de hand hebt tijdens het strijken. Na het strijken kun je de strijkplank gemakkelijk opbergen dankzij het easy-lock systeem. Hierdoor blijft de strijkplank stevig opgevouwen, zonder dat deze onverwachts uit elkaar klapt. De Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves heeft niet alleen een prachtig design, maar ook de afmetingen om jouw strijkklussen efficiënt en comfortabel te klaren.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves

Om te bekijken of je de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Strijkplank C 124 x 45 cm Tropical Leaves wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals