Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats Black Friday deal

5/5

Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats nodig? Check snel of je deze Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats.

Specificaties Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

124747

Omschrijving van de Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats

De Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats is een absolute must-have voor alle strijkklussen in huis. Met zijn ruime breedte is deze strijkplank perfect geschikt voor stoomgeneratoren. Dankzij de hittebestendige parkeerplaats hoef je je geen zorgen meer te maken over hete strijkijzers die schade kunnen veroorzaken. Deze strijkplank is niet alleen functioneel, maar ook erg praktisch in gebruik. Met 7 verschillende hoogte-instellingen kun je de strijkplank eenvoudig aanpassen aan jouw ideale werkhoogte. Met een indrukwekkende breedte van 38 centimeter biedt het royale strijkoppervlak voldoende ruimte om snel en efficiënt te strijken. Geen gedoe meer met het steeds verplaatsen van kledingstukken tijdens het strijken! Naast zijn handige afmetingen biedt deze strijkplank ook handige opslagmogelijkheden. Aan de zijkant van de strijkplank is er speciale ruimte gereserveerd voor jouw stoomgenerator, zodat je deze altijd binnen handbereik hebt. En als je klaar bent met strijken, hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van de strijkplank. Dankzij het easy-lock systeem kun je de strijkplank eenvoudig opbergen zonder dat deze onverwachts weer uit elkaar vouwt. Met de Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats wordt stri.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats

Om te bekijken of je de Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Strijkplank D 135 x 45 cm Morning Breeze met hittebestendige parkeerplaats wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals