Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze Black Friday deal

5/5

Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze nodig? Check snel of je deze Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze.

Specificaties Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

119743

Omschrijving van de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze

Voor iedereen die regelmatig kleine hoeveelheden wasgoed strijkt en weinig opbergruimte heeft, is de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze de ideale oplossing. Deze compacte strijkplank is niet alleen handig in gebruik, maar heeft ook een prachtig ontwerp. Met zijn anti-slip voetjes blijft de plank stevig op zijn plaats staan en beschermt hij je tafel tegen krassen. Je klapt eenvoudig de voetjes uit, plaatst de strijkplank op tafel en strijkt moeiteloos je favoriete shirt kreukvrij. Het werkoppervlak is ruim genoeg voor een shirt, blouse of zelfs een spijkerbroek. Na gebruik berg je de strijkplank gemakkelijk op in de kast of achter een deur, dankzij zijn compacte formaat. De afmetingen van de strijkplank zijn als volgt: Lengte: 95 cm, Breedte: 30 cm, Hoogte: 60 cm. De Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De mooie ochtendbries print op de hoes geeft een frisse uitstraling aan de strijkplank. Daarnaast is de strijkplank voorzien van een stevig frame en een stabiele constructie, zodat je comfortabel kunt strijken zonder dat de plank wiebelt. Dankzij de handige afmetingen past de strijkplank op elke tafel of opbergplek.

Pluspunten
  • Dankzij het kleine formaat kun je de strijkplank gemakkelijk op een tafel of werkblad plaatsen. Het opbergen ervan is geen probleem, dankzij de ophanghaak en het compacte formaat. Met de anti-slipvoetjes worden beschadigingen aan de tafel of het werkblad voorkomen.

Minpunten
  • Vanwege het kleine formaat moeten kledingstukken regelmatig worden verplaatst. Als er geen stopcontact bij een tafel is, is het moeilijk om de strijkplank bij een stopcontact te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze

Om te bekijken of je de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals