1. Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue

Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue.

Specificaties Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

202728

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue

De Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue is de perfecte aanvulling op jouw huishouden. Met zijn ruime formaat is deze prullenbak geschikt voor een groot gezin en biedt hij voldoende ruimte voor al jouw afval. Het unieke Soft Touch systeem van Brabantia zorgt ervoor dat je de deksel eenvoudig kunt openen met een lichte druk. Geen gedoe meer met vieze handen of moeilijk te openen deksels! Deze prullenbak is niet alleen functioneel, maar ook praktisch in gebruik. De binnenemmer is gemakkelijk uitneembaar, waardoor je hem moeiteloos kunt schoonmaken en de vuilniszak snel kunt vervangen. Bovendien heeft de prullenbak een grote opening, zodat je een stoffer en blik in één keer kunt legen. Geen geknoei meer met het legen van je stoffer en blik! Dankzij de stevige handvatten aan de zijkant van de prullenbak kun je hem eenvoudig verplaatsen, zelfs met zijn formaat van 72,5 centimeter hoog. Geen gedoe meer met het tillen van zware prullenbakken! En om het nog makkelijker te maken, worden er bij deze prullenbak ook nog eens afvalzakken code M meegeleverd. Zo kun je direct aan de slag met het verzamelen van je afval. Kortom, de Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue is de ideale prullenbak voor een gezinswoning.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, zodat je geen harde klap hoort. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is kwetsbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Dreamy Blue wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals