1. black friday
  2. Brabantia Touch Bin 30 Liter Matt Steel Fingerprint Proof

Brabantia Touch Bin 30 Liter Matt Steel Fingerprint Proof Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 30 Liter Matt Steel Fingerprint Proof nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 30 Liter Matt Steel Fingerprint Proof voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 30 Liter Matt Steel Fingerprint Proof.

Specificaties Brabantia Touch Bin 30 Liter Matt Steel Fingerprint Proof

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

115462

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 30 Liter Matt Steel Fingerprint Proof

Met de Brabantia Touch Bin 30 Liter Matt Steel Fingerprint Proof hoef je alleen maar lichtjes te tikken om al je afval weg te gooien. Deze prullenbak heeft een unieke scharnierconstructie waardoor het deksel geruisloos opent en sluit. En het beste van alles? Je zult geen vingerafdrukken zien op deze prullenbak, dankzij de fingerprintproof coating. Dankzij de grote opening kun je moeiteloos al je afval en etensresten weggooien. En als het tijd is om de prullenbak schoon te maken, is de uitneembare kunststof binnenemmer een handige functie. Bovendien zorgen de ventilatiegaten in de binnenemmer ervoor dat de volle afvalzak niet vacuüm zuigt bij het vervangen ervan. Wat betreft de stijl, kun je kiezen uit verschillende kleuren om de prullenbak perfect bij jouw keuken te laten passen. En om het helemaal af te maken, gebruik je de Brabantia afvalzakken code G voor een perfecte pasvorm. Met de Brabantia Touch Bin 30 Liter Matt Steel Fingerprint Proof heb je niet alleen een functionele prullenbak, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, zodat je geen harde klap hoort. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak heeft meer kans op deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 30 Liter Matt Steel Fingerprint Proof

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Matt Steel Fingerprint Proof tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Matt Steel Fingerprint Proof wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.