1. black friday
  2. Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold

Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold.

Specificaties Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

30 45 07

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold

De Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold is perfect voor een groot gezin, dankzij zijn ruime formaat. Met het Soft Touch systeem van Brabantia open je de deksel moeiteloos met een lichte druk. De binnenemmer kan eenvoudig uit de prullenbak worden gehaald, waardoor je deze gemakkelijk schoon kunt maken en de vuilniszak snel kunt vervangen. Ook het legen van een stoffer en blik is een fluitje van een cent dankzij de grote opening. Deze prachtige prullenbak is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De Metallic Gold kleur voegt een vleugje luxe toe aan elke keuken of woonkamer. En dankzij de stevige handvatten kun je de prullenbak moeiteloos verplaatsen, ondanks zijn indrukwekkende formaat van 72,5 cm hoog. Bovendien wordt deze Touch Bin geleverd met speciaal ontworpen afvalzakken, code M, zodat je direct aan de slag kunt. Kortom, de Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold is de ideale keuze voor een gezin dat op zoek is naar een praktische en elegante oplossing voor hun afvalverwerking.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden met 2 tot 3 personen. De deksel sluit geluidloos, zodat je geen harde klap hoort. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is meer vatbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Metallic Gold wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.