1. black friday
  2. Brabantia Touch Bin 30 Liter Passion Red

Brabantia Touch Bin 30 Liter Passion Red Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 30 Liter Passion Red nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 30 Liter Passion Red voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 30 Liter Passion Red.

Specificaties Brabantia Touch Bin 30 Liter Passion Red

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

115189

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 30 Liter Passion Red

Met de Brabantia Touch Bin Afvalverzamelaar 30 Liter in de kleur Passion Red voeg je niet alleen functionaliteit toe aan je keuken, maar ook een vleugje passie en stijl. Deze prachtige afvalverzamelaar opent met een lichte aanraking van het deksel, waardoor je moeiteloos al je afval kunt weggooien. Maar dat is nog niet alles - de Touch Bin is uitgerust met een unieke scharnierconstructie waardoor het deksel geruisloos open en dicht gaat. Geen storende geluiden meer bij het weggooien van je afval! Dankzij de ruime opening van deze prullenbak kun je zonder problemen allerlei soorten afval en etensresten wegwerpen. En alsof dat nog niet handig genoeg is, is de kunststof binnenemmer ook nog eens uitneembaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt schoonmaken. Geen gedoe meer met vieze prullenbakken! Bovendien zijn er ventilatiegaten in de binnenemmer geplaatst, waardoor de volle afvalzak niet vacuüm zuigt bij het verwisselen. Zo wordt het vervangen van de afvalzak een fluitje van een cent. Deze prachtige Brabantia Touch Bin Afvalverzamelaar is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder de opvallende Passion Red. Je kunt dus de kleur kiezen die perfect bij jouw keukeninterieur past. Vergeet ook niet om de bijpassende Brabantia afvalzakken code G te gebruiken voor een optimale werking. Vo.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, zodat je geen harde klap hoort. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Als je de prullenbak opent met je hand, zie je snel vingerafdrukken op het deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 30 Liter Passion Red

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Passion Red tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Passion Red wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.