Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green.

Specificaties Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

30 42 62

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green

De Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green is een perfecte keuze voor gezinnen vanwege zijn ruime formaat. Met een simpele aanraking opent de deksel dankzij het Soft Touch systeem van Brabantia. De binnenemmer is eenvoudig uit de prullenbak te halen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is en het vervangen van de vuilniszak snel gedaan is. Daarnaast zorgt de grote opening ervoor dat je zonder problemen een stoffer en blik in zijn geheel in de prullenbak kunt legen. Niet alleen is deze prullenbak functioneel, maar hij is ook nog eens makkelijk te verplaatsen dankzij de stevige handvatten. Ondanks het formaat van 72,5 cm hoog, kun je de prullenbak moeiteloos van de ene naar de andere plek dragen. Bovendien wordt de prullenbak geleverd met afvalzakken van code M, zodat je meteen aan de slag kunt. De Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green is niet alleen een praktische toevoeging aan je interieur, maar ook een stijlvolle keuze. Met zijn opvallende groene kleur voegt hij een vleugje frisheid toe aan elke kamer.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Met de uitneembare binnenemmer maak je hem gemakkelijk schoon.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Pine Green wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals