1. Brabantia Touch Bin 30 Liter Platinum

Brabantia Touch Bin 30 Liter Platinum Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 30 Liter Platinum nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 30 Liter Platinum voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 30 Liter Platinum.

Specificaties Brabantia Touch Bin 30 Liter Platinum

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

115363

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 30 Liter Platinum

Met de Brabantia Touch Bin Afvalverzamelaar 30 Liter Platinum wordt afval weggooien een fluitje van een cent. Met een lichte aanraking opent het deksel moeiteloos, waardoor je gemakkelijk al je afval kunt weggooien. Maar dat is niet alles, de Touch Bin heeft een unieke scharnierconstructie waardoor het deksel geruisloos opent en sluit. Geen irritante geluiden meer tijdens het weggooien van je afval! Dankzij de grote opening kun je zonder problemen al je afval en etensresten wegwerpen. En als het tijd is om de binnenemmer te legen, is dit een fluitje van een cent. De kunststof binnenemmer is namelijk uitneembaar, waardoor je deze eenvoudig kunt schoonmaken. Bovendien zorgen ventilatiegaten in de binnenemmer ervoor dat de volle afvalzak niet vacuüm zuigt bij het verwisselen. Geen gedoe meer met vastgeplakte afvalzakken! Deze prachtige prullenbak is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je zelf kunt kiezen welke kleur het beste past bij jouw keukeninterieur. En om het helemaal af te maken, kun je de Brabantia Touch Bin Afvalverzamelaar 30 Liter Platinum gebruiken met de speciale Brabantia afvalzakken code G. Zo ben je verzekerd van een perfecte pasvorm en een opgeruimde keuken. Maak van afval weggooien een stijlvolle en praktische ervaring met de Brabantia Touch Bin Af.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de prullenbak perfect voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, dus hoor je geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Als je de prullenbak met je hand opent, zie je snel vingerafdrukken op het deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 30 Liter Platinum

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Platinum tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Platinum wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals