1. black friday
  2. Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige

Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige.

Specificaties Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

149986

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige

De Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige is de perfecte keuze voor grote gezinnen. Met zijn ruime formaat biedt deze prullenbak voldoende capaciteit om aan al jouw behoeften te voldoen. Met het Soft Touch systeem van Brabantia open je de deksel moeiteloos met een lichte druk, waardoor je gemakkelijk afval kunt weggooien zonder gedoe. Deze prullenbak is niet alleen praktisch, maar ook eenvoudig schoon te maken. De binnenemmer kan eenvoudig uit de prullenbak worden gehaald, zodat je deze snel en gemakkelijk kunt reinigen. Bovendien maakt dit het vervangen van de vuilniszak een fluitje van een cent. De grote opening van de prullenbak maakt het ook mogelijk om een stoffer en blik in één keer leeg te maken, wat het opruimen van vuil nog gemakkelijker maakt. Dankzij de stevige handvatten aan de zijkant van de prullenbak kun je hem probleemloos verplaatsen, ondanks het formaat. Of je nu van de keuken naar de woonkamer wilt verplaatsen of de prullenbak wilt legen, het is allemaal zo gedaan. Met een hoogte van 72,5 centimeter past deze prullenbak perfect in elke ruimte. Bovendien wordt deze prullenbak geleverd met de handige afvalzakken code M, zodat je meteen aan de slag kunt.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Wanneer je de prullenbak opent met je hand, zie je al snel vingerafdrukken op de deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.