1. Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120)

Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120) Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120) nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120).

Specificaties Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138423

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120)

Met de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120 stuks) hoef je nooit meer te wachten om je vuilnis weg te gooien, dankzij de handige meegeleverde vuilniszakken. Met een simpele aanraking opent het deksel en kun je moeiteloos al je afval weggooien. Wat deze Touch Bin echt speciaal maakt, is de unieke scharnierconstructie die ervoor zorgt dat het deksel geruisloos opent en sluit. Zo kun je genieten van een rustige en vreedzame omgeving in je keuken. Deze prullenbak heeft een uitneembare kunststof binnenemmer, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Bovendien zijn er ventilatiegaten in de binnenemmer geplaatst, zodat de afvalzak niet vacuüm zuigt bij het verwisselen. Dit voorkomt ongemakkelijke situaties en maakt het vervangen van de vuilniszak een stuk eenvoudiger. Daarnaast is de Touch Bin verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd een kleur kunt kiezen die perfect past bij jouw keukeninterieur. Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je keuken met de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120 stuks) en geniet van het gemak en de elegantie die deze prullenbak te bieden heeft.

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken in huis, want je ontvangt 120 zakken bij deze prullenbak. Met een capaciteit van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap.

Minpunten
  • Als je de prullenbak opent met je hand, zie je snel vingerafdrukken op de deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120)

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 30 Liter Soft Beige + Vuilniszakken (120) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals