1. Brabantia Touch Bin 30 Liter White

Brabantia Touch Bin 30 Liter White Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 30 Liter White nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 30 Liter White voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 30 Liter White.

Specificaties Brabantia Touch Bin 30 Liter White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

115141

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 30 Liter White

Met de Brabantia Touch Bin Afvalverzamelaar van 30 liter wordt afval weggooien een fluitje van een cent. Met slechts een lichte aanraking opent het deksel moeiteloos en kun je gemakkelijk al je afval weggooien. De Touch Bin is voorzien van een unieke scharnierconstructie, waardoor het deksel geruisloos opengaat en weer dichtvalt. Dankzij de ruime opening kun je zonder problemen al je afval en etensresten weggooien. De binnenemmer van kunststof is eenvoudig uitneembaar, waardoor je deze moeiteloos kunt schoonmaken. Bovendien zijn er ventilatiegaten in de binnenemmer aangebracht, zodat de volle afvalzak niet vacuüm zuigt wanneer je deze wilt verwisselen. De Brabantia Touch Bin is verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je de prullenbak kunt kiezen die perfect bij jouw keukeninterieur past. Om optimaal gebruik te maken van deze prullenbak, kun je de Brabantia afvalzakken code G gebruiken. Upgrade je afvalverzameling met deze stijlvolle en praktische Touch Bin!

Pluspunten
  • Met een inhoud van 30 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden met 2 tot 3 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Je kunt de binnenemmer eruit halen om hem gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten
  • Als je de prullenbak opent met je hand, zie je snel vingerafdrukken op de deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 30 Liter White

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 30 Liter White tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 30 Liter White wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals