Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey.

Specificaties Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

114922

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey

Met de Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey is het weggooien van je afval een fluitje van een cent. Na het bereiden van een maaltijd ligt je aanrecht vaak bezaaid met schillen en ander afval. Door simpelweg het deksel licht aan te raken, opent de Touch Bin moeiteloos, waardoor je snel en gemakkelijk je afval kunt weggooien en je aanrecht weer netjes opgeruimd is. Dankzij de vlakke achterwand van deze prullenbak neemt hij weinig ruimte in beslag en kan hij recht tegen de muur geplaatst worden. Wanneer de bak vol is, kun je de zak eenvoudig verwisselen, omdat de ventilatiegaten voorkomen dat de zak vacuüm zuigt. Het gestroomlijnde design van de Touch Bin zorgt voor een stijlvolle uitstraling, en met de verschillende kleuropties kun je altijd een variant kiezen die perfect past bij jouw keukeninterieur. Om optimaal gebruik te maken van deze prullenbak, kun je de Brabantia afvalzakken code L gebruiken. Met de Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey wordt afval weggooien niet alleen makkelijk en efficiënt, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 40 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer is hij gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten
  • Als je de prullenbak opent met je hand, zie je snel vingerafdrukken op het deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 40 Liter Metallic Grey wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals