1. black friday
  2. Brabantia Touch Bin 40 Liter White

Brabantia Touch Bin 40 Liter White Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 40 Liter White nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 40 Liter White voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 40 Liter White.

Specificaties Brabantia Touch Bin 40 Liter White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

11 49 84

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 40 Liter White

Met de Brabantia Touch Bin 40 liter in het wit wordt het weggooien van afval een fluitje van een cent. Na het bereiden van een maaltijd ligt je aanrecht vol met schillen en restjes. Raak simpelweg het deksel lichtjes aan en de Touch Bin opent zich moeiteloos, zodat je snel en gemakkelijk je afval kunt weggooien en je aanrecht weer leeg is. Dankzij de vlakke achterwand kan de prullenbak ruimtebesparend tegen de muur geplaatst worden. Wanneer de bak vol is, kun je de zak eenvoudig verwisselen, omdat de ventilatiegaten ervoor zorgen dat de zak niet vacuüm zuigt. Het gestroomlijnde design van deze prullenbak zorgt voor een stijlvolle uitstraling, en met de keuze uit verschillende kleuren vind je altijd een variant die perfect past bij jouw keukeninterieur. Voor optimaal gebruik kun je de Brabantia afvalzakken code L gebruiken. Met de Brabantia Touch Bin 40 liter hoef je nooit meer te worstelen met het weggooien van afval. Dankzij het innovatieve touch-systeem opent de prullenbak moeiteloos en kun je snel en hygiënisch je afval deponeren. Met een inhoud van 40 liter is deze afvalverzamelaar perfect voor drukke huishoudens en biedt het voldoende ruimte voor al je keukenafval. Bovendien is deze prullenbak ontworpen met oog voor gebruiksgemak. De vlakke achterwand zorgt ervoor dat je de Touch Bin strak tegen.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 40 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De deksel sluit geruisloos, zodat je geen harde klap hoort. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Wanneer je de prullenbak opent met je hand, zie je snel vingerafdrukken op het deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 40 Liter White

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 40 Liter White tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 40 Liter White wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.