Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black.

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

402562

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black

De Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black is een must-have voor gezinnen van 5 tot 6 personen, vanwege de royale inhoud van 60 liter. Met de extra grote opening kun je gemakkelijk afval weggooien, perfect voor het verwijderen van bijvoorbeeld restjes van je bord. Dankzij het soft-touch systeem kun je de deksel openen met slechts een lichte aanraking. De deksel opent naar boven, waardoor deze niet in de weg zit tijdens het weggooien van afval. Bovendien is de prullenbak voorzien van handige draaggrepen aan de achterkant, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Zo kun je hem bijvoorbeeld even opzij zetten tijdens het stofzuigen. Om ervoor te zorgen dat de vloer niet beschadigd raakt, heeft de prullenbak een kunststof bodemrand. Maak je geen zorgen over het vinden van de juiste afvalzakken, want deze prullenbak maakt gebruik van Brabantia afvalzakken code H. Bovendien heeft de prullenbak een hoogte van 65 cm, waardoor hij perfect in elke ruimte past. Met de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De prullenbak is afgewerkt in een elegante matzwarte kleur, die zorgt voor een moderne uitstraling. Bovendien is het duurzame materiaal van hoge kwaliteit, waardoor de prullenbak lang meegaat en best.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Een metalen prullenbak verkleurt niet en gaat langer mee.

Minpunten
  • De prullenbak heeft slechts één binnenemmer, wat ervoor zorgt dat je geen afval scheidt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals