1. black friday
  2. Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black Fingerprint Proof

Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black Fingerprint Proof Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black Fingerprint Proof nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black Fingerprint Proof voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black Fingerprint Proof.

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black Fingerprint Proof

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

402548

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black Fingerprint Proof

De Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black Fingerprint Proof is de ideale afvalbak voor grotere huishoudens van 5 tot 6 personen, dankzij de ruime inhoud van 60 liter. Met deze prullenbak gooi je gemakkelijk en hygiënisch al je afval weg. Of je nu etensresten vanaf je bord wilt weggooien of ander huisvuil, de grote opening maakt het een fluitje van een cent. Het unieke soft-touch systeem zorgt ervoor dat je de deksel met slechts een lichte aanraking kunt openen. Geen gedoe met handmatig openen of sluiten van de deksel. Bovendien opent de deksel naar boven, waardoor deze niet in de weg zit tijdens het weggooien van afval. Dankzij de handige draaggrepen aan de achterkant van de prullenbak kun je deze eenvoudig verplaatsen. Handig als je bijvoorbeeld even wilt stofzuigen en de prullenbak tijdelijk aan de kant wilt zetten. De Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black Fingerprint Proof is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De prullenbak heeft een matte zwarte afwerking die vingerafdrukken voorkomt, waardoor deze er altijd schoon en netjes uitziet. Bovendien is de bodemrand van de prullenbak gemaakt van kunststof, waardoor je vloer niet beschadigd raakt. Deze prullenbak maakt gebruik van de Brabantia afvalzakken code H en heeft een hoogte van 72 cm. Kortom, met de Brabantia Touch Bin.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geluidloos, dus je hoort geen harde klap. Een prullenbak van metaal verkleurt niet en gaat langer mee.

Minpunten
  • De vuilnisbak heeft slechts één binnenbak, waardoor je geen afval kunt scheiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black Fingerprint Proof

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black Fingerprint Proof tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Black Fingerprint Proof wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.