1. Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel

Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel.

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

107962

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel

De Brabantia Touch Bin 60 Liter Mat Staal is een perfecte toevoeging aan elk huishouden met 5 tot 6 personen, vanwege de royale inhoud van 60 liter. Met zijn grote opening kunt u gemakkelijk afval weggooien, ideaal voor het verwijderen van bijvoorbeeld voedselresten van uw bord. Dankzij het soft-touch systeem opent u de deksel met een lichte aanraking. De deksel opent naar boven, waardoor deze niet in de weg zit wanneer u afval weggooit. Bovendien heeft de prullenbak handige draaggrepen aan de achterkant, waardoor u hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Zo kunt u hem bijvoorbeeld snel even aan de kant zetten tijdens het stofzuigen. Wat deze prullenbak extra bijzonder maakt, is de kunststof bodemrand die ervoor zorgt dat uw vloer niet beschadigd raakt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over krassen op uw mooie vloer. Daarnaast wordt deze prullenbak geleverd met Brabantia afvalzakken code H, waardoor u er zeker van kunt zijn dat deze perfect passen. Met een hoogte van 72 cm is deze prullenbak niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De mat stalen afwerking geeft een moderne uitstraling aan uw interieur. Kortom, de Brabantia Touch Bin 60 Liter Mat Staal is de ideale keuze voor een praktische en esthetisch verantwoorde afvaloplossing voor uw huishouden.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Een metalen prullenbak verkleurt niet en gaat langer mee.

Minpunten
  • De prullenbak heeft slechts één binnenemmer, zodat je geen afval kunt scheiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals