Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks) nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138782

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks) hoef je je geen zorgen te maken over het weggooien van je vuilnis, dankzij de handige meegeleverde vuilniszakken. Met de grote opening kun je eenvoudig afval weggooien, perfect voor het weggooien van bijvoorbeeld etensresten vanaf je bord. Het soft-touch systeem zorgt ervoor dat je de deksel met een lichte aanraking kunt openen. De deksel opent naar boven, waardoor hij niet in de weg zit tijdens het weggooien van afval. Dankzij de handige draaggrepen aan de achterkant kun je de prullenbak gemakkelijk verplaatsen. Dit is handig als je de prullenbak even aan de kant wilt zetten tijdens het stofzuigen. Bovendien heeft de prullenbak een kunststof bodemrand, waardoor je vloer niet beschadigd raakt. Niet alleen is de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks) zeer functioneel, maar het heeft ook een stijlvol design. De prullenbak heeft een matte stalen afwerking, wat zorgt voor een moderne uitstraling in elke ruimte. Met een inhoud van 60 liter is de prullenbak ruim genoeg voor het opbergen van al je afval. Daarnaast wordt hij geleverd met 120 vuilniszakken, zodat je direct aan de slag kunt. Deze vuilniszakken zijn speciaal ontworpen voor de Brabantia Touch Bin en passen perfect.

Pluspunten
  • Je neemt een voorraad vuilniszakken mee naar huis, omdat je 120 zakken krijgt bij deze prullenbak. Met een capaciteit van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geluidloos, dus je hoort geen harde klap.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks)

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Matt Steel + Vuilniszakken (120 stuks) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals