1. black friday
  2. Brabantia Touch Bin 60 Liter Passion Red

Brabantia Touch Bin 60 Liter Passion Red Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 60 Liter Passion Red nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 60 Liter Passion Red voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 60 Liter Passion Red.

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter Passion Red

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

402487

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter Passion Red

De Brabantia Touch Bin 60 Liter Passion Red is een perfecte toevoeging aan elk huishouden met 5 tot 6 personen. Met een royale inhoud van 60 liter biedt deze prullenbak voldoende ruimte om al je afval weg te gooien. De grote opening maakt het gemakkelijk om afval te deponeren, of het nu gaat om etensresten vanaf je bord of andere soorten afval. Wat deze prullenbak echt uniek maakt, is het soft-touch systeem. Met een lichte aanraking opent de deksel moeiteloos. Geen gedoe meer met het handmatig openen van de prullenbak, gewoon een zachte aanraking is voldoende. De deksel opent naar boven, waardoor deze niet in de weg zit tijdens het weggooien van afval. De praktische draaggrepen aan de achterkant maken het verplaatsen van de prullenbak eenvoudig. Of je hem nu even aan de kant wilt zetten tijdens het stofzuigen of gewoon wilt verplaatsen naar een andere ruimte, deze prullenbak is gemakkelijk te hanteren. Bovendien is de prullenbak voorzien van een kunststof bodemrand om je vloer te beschermen tegen krassen en beschadigingen. Voor optimale prestaties raden we aan om de Brabantia afvalzakken code H te gebruiken. Deze passen perfect bij de prullenbak en zorgen ervoor dat je afval veilig en hygiënisch wordt opgeborgen. Met een hoogte van 72 cm is deze prullenbak een stijlvolle.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geluidloos, dus je hoort geen harde klap. Een metalen vuilnisbak verandert niet van kleur en gaat langer mee.

Minpunten
  • De prullenbak heeft slechts één binnenbak, dus scheid je geen afval.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter Passion Red

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Passion Red tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Passion Red wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.