1. black friday
  2. Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum

Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum.

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

402463

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum

De Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum is de perfecte afvalbak voor een groot gezin van 5 tot 6 personen. Met een ruime inhoud van 60 liter hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig legen van de prullenbak. Dankzij de grote opening kun je gemakkelijk afval weggooien, zelfs als het gaat om bijvoorbeeld etensresten vanaf je bord. Wat deze afvalbak echt speciaal maakt, is het soft-touch systeem. Met een lichte aanraking opent de deksel moeiteloos. Geen gedoe meer met het vastpakken van vieze handvatten of het worstelen met een vastzittende deksel. Bovendien opent de deksel naar boven, waardoor hij nooit in de weg zit bij het weggooien van afval. De Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum is ook zeer praktisch in gebruik. Met de handige draaggrepen aan de achterkant kun je de prullenbak eenvoudig verplaatsen. Dus als je even snel wilt stofzuigen of de vloer wilt schoonmaken, kun je de afvalbak gemakkelijk aan de kant zetten. Bovendien is de prullenbak voorzien van een kunststof bodemrand, waardoor je vloer geen schade oploopt. Om te zorgen voor een perfecte pasvorm, gebruik je de Brabantia afvalzakken code H. En met een hoogte van 72 cm is deze prullenbak niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum is een onmisbare toevoeg.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geruisloos, je hoort dus geen harde klap. Een metalen vuilnisbak verkleurt niet en gaat langer mee.

Minpunten
  • De prullenbak heeft slechts één binnenemmer, waardoor afval niet gescheiden wordt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Platinum wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.