1. black friday
  2. Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof

Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof.

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

484506

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof

De Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof is de perfecte aanwinst voor een groot huishouden van 5 tot 6 personen. Met een indrukwekkende inhoud van 60 liter biedt deze afvalbak voldoende ruimte om al je afval gemakkelijk weg te gooien. Of je nu de overgebleven etensresten van je bord wilt verwijderen of andere huishoudelijk afval wilt weggooien, de grote opening van deze prullenbak maakt het een fluitje van een cent. Het soft-touch systeem van deze afvalbak zorgt ervoor dat je de deksel moeiteloos kunt openen met slechts een lichte aanraking. De deksel opent naar boven, waardoor hij niet in de weg zit tijdens het weggooien van afval. Bovendien heeft de prullenbak handige draaggrepen aan de achterkant, zodat je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Of je nu even wilt schoonmaken of de prullenbak tijdelijk aan de kant wilt zetten, dit is een praktische feature. Om ervoor te zorgen dat je vloer niet beschadigt, is de Brabantia Touch Bin voorzien van een kunststof bodemrand. Dit zorgt voor extra bescherming en stabiliteit. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je voor deze afvalbak de Brabantia afvalzakken code H kunt gebruiken. Met een hoogte van 72 cm is deze prullenbak een stijlvolle en functionele toevoeging aan je keuken of andere ruimtes in huis.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Een metalen vuilnisbak verkleurt niet en gaat langer mee.

Minpunten
  • De prullenbak heeft slechts één binnenemmer, waardoor afval niet gescheiden wordt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Rvs Fingerprint Proof wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.