1. black friday
  2. Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige

Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige.

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

200762

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige

De Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige is de perfecte aanvulling voor een groot huishouden van 5 tot 6 personen. Met een royale inhoud van 60 liter biedt deze prullenbak voldoende ruimte voor al je afval. Dankzij de grote opening kun je gemakkelijk afval weggooien, zelfs als het gaat om bijvoorbeeld etensresten vanaf je bord. Met het soft-touch systeem kun je de deksel moeiteloos openen met een lichte aanraking. De deksel opent naar boven, waardoor deze niet in de weg zit bij het weggooien van afval. De Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige is niet alleen functioneel, maar ook praktisch. Met de handige draaggrepen aan de achterkant kun je de prullenbak eenvoudig verplaatsen. Zo kun je hem bijvoorbeeld even aan de kant zetten tijdens het stofzuigen. Bovendien is de prullenbak voorzien van een kunststof bodemrand, waardoor je vloer beschermd blijft tegen beschadigingen. Om optimaal gebruik te maken van deze prullenbak, kun je de Brabantia afvalzakken code H gebruiken. Met een hoogte van 72 cm is deze prullenbak niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en een echte eyecatcher in je interieur.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geluidloos, je hoort geen harde klap. Een metalen vuilnisbak verandert niet van kleur en gaat langer mee.

Minpunten
  • De vuilnisbak heeft slechts één binnenemmer, zodat je geen afval scheidt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 60 Liter Soft Beige wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.