1. black friday
  2. Brabantia Touch Bin 60 Liter White

Brabantia Touch Bin 60 Liter White Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 60 Liter White nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 60 Liter White voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 60 Liter White.

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

108686

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter White

Met de Brabantia Touch Bin 60 Liter White haal je de ideale prullenbak in huis voor een huishouden van 5 tot 6 personen. Deze prullenbak heeft een ruime inhoud van maar liefst 60 liter, zodat je genoeg ruimte hebt om al je afval weg te gooien. Dankzij de grote opening is het heel gemakkelijk om afval weg te werpen, zelfs als je bijvoorbeeld etensresten vanaf je bord weggooit. Wat deze prullenbak echt speciaal maakt, is het soft-touch systeem. Met een lichte aanraking open je de deksel zonder enige moeite. De deksel opent naar boven, zodat deze niet in de weg zit tijdens het weggooien van afval. Bovendien heeft de prullenbak handige draaggrepen aan de achterkant, waardoor je hem moeiteloos kunt verplaatsen. Zo kun je de prullenbak bijvoorbeeld even aan de kant zetten tijdens het stofzuigen. Om ervoor te zorgen dat je vloer niet beschadigt, is de prullenbak voorzien van een kunststof bodemrand. Daarnaast is deze prullenbak geschikt voor gebruik met de Brabantia afvalzakken code H. Met een hoogte van 72 cm is deze prullenbak zowel praktisch als stijlvol. Kortom, de Brabantia Touch Bin 60 Liter White is de perfecte keuze voor een grote huishouden dat op zoek is naar een handige en duurzame oplossing voor afvalverwerking.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geruisloos, zodat je geen harde klap hoort. Een metalen prullenbak verkleurt niet en gaat langer mee.

Minpunten
  • De vuilnisbak heeft slechts één binnenemmer, waardoor je geen afval scheidt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter White

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter White tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 60 Liter White wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.