1. Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) nodig? Check snel of je deze Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138782

Omschrijving van de Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) wordt het weggooien van je vuilnis een fluitje van een cent, dankzij de handige meegeleverde vuilniszakken. De prullenbak is voorzien van een grote opening waardoor je moeiteloos afval kunt weggooien, bijvoorbeeld etensresten direct vanaf je bord. Met het soft-touch systeem open je de deksel met een lichte aanraking, wat het gebruiksgemak vergroot. De deksel opent naar boven, waardoor deze niet in de weg zit tijdens het weggooien van afval. Bovendien kun je de prullenbak dankzij de handige draaggrepen aan de achterkant eenvoudig verplaatsen. Zo kun je hem even aan de kant zetten tijdens het stofzuigen of wanneer je de vloer wilt schoonmaken. Om beschadiging aan de vloer te voorkomen, is de prullenbak voorzien van een kunststof bodemrand. Met de Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) haal je niet alleen een praktische en handige prullenbak in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke witte kleur geeft de prullenbak een moderne uitstraling die perfect past in elke keuken of woonkamer. Kortom, met deze prullenbak wordt het opruimen van je afval een feestje!

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken naar huis, omdat je 120 zakken bij deze prullenbak krijgt. Met een capaciteit van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap.

Minpunten
  • Een prullenbak van metaal is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Om te bekijken of je de Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals