Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermbox Black Friday deal

5/5

Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermbox nodig? Check snel of je deze Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermbox voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermbox.

Specificaties Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermbox

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

475924

Omschrijving van de Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermbox

Met de Brabantia wanddroger WallFix met beschermbox kun je gemakkelijk je was drogen in de tuin of op het balkon. Deze handige wanddroger kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd met de bijgeleverde schroeven en pluggen. Het openen van de wanddroger is een fluitje van een cent met slechts één hand. Met een drooglijn van maar liefst 24 meter tot je beschikking, kun je een hele trommel was ophangen. Deze wanddroger is perfect voor het ophangen van handdoeken, dankzij de extra lange buitenste lijnen van 1,2 meter. Door het antislip profiel van de lijnen blijven je shirts keurig op hun plaats hangen. Bovendien kun je je delicate was drogen aan je eigen kleerhangers, dankzij de handige ophangogen. Na gebruik kun je de wanddroger gemakkelijk opbergen in de meegeleverde beschermbox. Zo blijft de droger schoon en beschermd tegen weersinvloeden. Met de Brabantia wanddroger WallFix met beschermbox wordt het drogen van je was een fluitje van een cent. Je hebt voldoende ruimte voor al je kleding en handdoeken, terwijl je de droger gemakkelijk kunt opbergen wanneer je hem niet nodig hebt. Voortaan geniet je altijd van fris gedroogde was, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Met het WallFix-systeem bevestig je de wanddroger met schroeven aan de muur. De wanddroger is geschikt voor 2 wasladingen en ideaal voor een kleine tuin of balkon. Na gebruik klap je de wanddroger in en laat je deze aan de muur hangen met behulp van de beschermbox.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om de droogmolen te laten draaien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermbox

Om te bekijken of je de Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermbox tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermbox wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals