Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermhoes Black Friday deal

5/5

Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermhoes nodig? Check snel of je deze Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermhoes voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermhoes.

Specificaties Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermhoes

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

475863

Omschrijving van de Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermhoes

De Brabantia wanddroger WallFix is de perfecte oplossing voor het drogen van je wasgoed in kleine ruimtes. Met behulp van schroeven en pluggen bevestig je deze stevig aan de muur, waardoor je zelfs op je balkon of in een kleine tuin van deze handige droger kunt genieten. Met een breedte van 1,80 meter en een lengte van 1,82 meter biedt de wanddroger voldoende ruimte om je was op te hangen. Wat deze wanddroger echt bijzonder maakt, is dat je hem met slechts één beweging kunt uitklappen. Geen gedoe met ingewikkelde installaties of ingewikkelde mechanismen. Gewoon uitklappen en je bent klaar om je was te drogen! Met een totale drooglijn van 24 meter is er voldoende ruimte om de was van een klein gezin op te hangen. Om ervoor te zorgen dat de drooglijnen in optimale conditie blijven, wordt deze wanddroger geleverd met een beschermhoes. Deze hoes beschermt de drooglijnen tegen verkleuring en slijtage, waardoor je langer kunt genieten van je Brabantia wanddroger WallFix. Dus waar wacht je nog op? Maak je leven makkelijker en droog je was op een stijlvolle en efficiënte manier met de Brabantia wanddroger WallFix!

Pluspunten
  • Met behulp van het WallFix systeem bevestig je de wanddroger met schroeven aan de muur. De wanddroger is geschikt voor 2 ladingen was en ideaal voor gebruik in een kleine tuin of op het balkon. Na gebruik klap je de wanddroger in en hang je deze aan de muur met behulp van de beschermhoes.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om de droogmolen rond te draaien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermhoes

Om te bekijken of je de Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermhoes tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermhoes wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals