1. black friday
  2. Brabantia Wasmand met Kurk 35 liter - White

Brabantia Wasmand met Kurk 35 liter - White Black Friday deal

5/5

Brabantia Wasmand met Kurk 35 liter - White nodig? Check snel of je deze Brabantia Wasmand met Kurk 35 liter - White voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Wasmand met Kurk 35 liter - White.

Specificaties Brabantia Wasmand met Kurk 35 liter - White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

104367

Omschrijving van de Brabantia Wasmand met Kurk 35 liter - White

De Brabantia Wasmand met Kurk in de kleur wit is de perfecte oplossing voor het organiseren en opbergen van je wasgoed. Met een capaciteit van 35 liter biedt deze wasmand voldoende ruimte voor al je vuile kleding en beddengoed. Deze handige wasmand is voorzien van een uitneembare waszak met een klittenbandsluiting, waardoor je de waszak gemakkelijk in en uit de mand kunt halen zonder de hele mand te hoeven dragen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook energie. Bovendien zorgt het kurken deksel ervoor dat je niet tegen een berg wasgoed aankijkt. Dankzij de vulopening in het deksel kun je ook klein wasgoed gemakkelijk in de wasmand stoppen. Het deksel is lichtgewicht en kan eenvoudig worden verwijderd voor het opbergen van groter wasgoed. Met deze Brabantia wasmand met kurk ben je verzekerd van een stijlvolle en praktische oplossing voor al je wasbehoeften.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Wasmand met Kurk 35 liter - White

Om te bekijken of je de Brabantia Wasmand met Kurk 35 liter - White tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Wasmand met Kurk 35 liter - White wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.