1. black friday
  2. Braun CareStyle 1 IS 1014 VI

Braun CareStyle 1 IS 1014 VI Black Friday deal

5/5

Braun CareStyle 1 IS 1014 VI nodig? Check snel of je deze Braun CareStyle 1 IS 1014 VI voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI.

Specificaties Braun CareStyle 1 IS 1014 VI

Merk

Braun

Fabrikantcode

128802001

Omschrijving van de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI

Met de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI is het verwijderen van kreukels uit je kledingstukken een fluitje van een cent. Deze stoomgenerator heeft een indrukwekkende continue stoomproductie van 120g/min, wat ervoor zorgt dat je wasgoed snel en moeiteloos gladgestreken wordt. Zelfs de meest hardnekkige kreukels zijn geen probleem, dankzij de krachtige stoomstoot van 360 gram per minuut. De Braun CareStyle 1 IS 1014 VI biedt verschillende temperatuurinstellingen voor diverse stoffen, zoals synthetische stoffen, wol, zijde, polyester katoen en linnen. Hierdoor kun je voor elk kledingstuk het juiste programma instellen, wat zorgt voor een perfect resultaat. Met een ruim waterreservoir van 1,5 liter is deze stoomgenerator ideaal voor mensen die veel wasgoed hebben. Je kunt hiermee maar liefst één uur ononderbroken strijken. Het handige aan de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI is dat hij zelf aangeeft wanneer het tijd is om te ontkalken. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan en kun je altijd genieten van optimale prestaties. Kortom, met deze stoomgenerator wordt strijken een eenvoudig en efficiënt klusje.

Pluspunten
  • Met een stoomdruk van 6 bar kan je gemakkelijk door die berg wasgoed heen vliegen. De stoomgenerator schakelt automatisch uit wanneer je hem tijdelijk niet gebruikt. Je kan eenvoudig schakelen tussen de 3 vooraf ingestelde keuzeopties voor temperatuur- en stoominstellingen.

Minpunten
  • Het schoonmaakprogramma is makkelijk, maar vraagt wel enige handelingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI

Om te bekijken of je de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Braun CareStyle 1 IS 1014 VI wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.